Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Rúru vyhrejeme na 220°C.
■ Do misy preosejeme múku s práškom do pečiva a soľou. Dobre premiešame, potom pridáme olej a 1,5 decilitra vody. Vymiesime hladké, trochu lepivé cesto, do ktorého v závislosti od múky podľa potreby pridáme trochu vody. Veľmi suchá a celozrnná múka vyžaduje viac vody.
■ Cesto rozvaľkajte na pomúčenej pracovnej doske a cesto tiež pomúčte. Vyvaľkané vložíme na plech . Potrieme vybranou omáčkou a pridáme ingrediencie podľa vlastného výberu potom plech vložíme na 15 minút do predhriatej rúry.