Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lahodný čokoládový krém na medovú tortu

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Krem na tortu.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 220 ml mlieka
  • 45 g cukru (1)
  • 3 žĺtka
  • 90 g cukru (2)
  • 10 g hladkej múky
  • 5 g želatíny
  • 50 g horkej čokolády
  • 150 ml smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Spojte žĺtky, cukor (1) a múku a prešľahajte metličkou .

2. Krok

Varte mlieko s cukrom (2) a pridajte žĺtkovú zmes. Varte na miernom ohni asi 5 minút za stáleho miešania metličkou.

3. Krok

Pridajte želatínu vopred namočenú v studenej vode. Dobre premiešajte.

4. Krok

Pridajte rozpustenú čokoládu. Keď zmes vychladne (asi na 36°C), pridáme šľahačku.

5. Krok

Ochlaďte a vyšľahajte do takej konzistencie, aby ste ho mohli naniesť na plát cesta pomocou cukrárskeho vrecka.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

85 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.