Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Najprv olúpte a nakrájajte na menšie kúsky hrušky, ktoré potom dajte do pekáča na papier na pečenie. Pokvapkajte octom, zamiešajte a do vopred vyhriatej rúry na 220 ° C pečte 20 minút.
2. Krok
Po uplynutí času vyberte z rúry a posypte s 250 g cukru. Opäť pečte, ale už iba na 15 minút. Tento postup opakujte ešte raz s druhou polovicou cukru. Potom pridajte rozdrvený klinček, škoricu, rum a všetko dohromady rozmixujte. Nakoniec dajte znova piecť na 10 minút a potom už len naplňte do čistých pohárov.