Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavé marinované kuracie prsia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Chrumkave marinovane kuracie prsia.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
femina.hu
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 700 g kuracích pŕs
  • 150 g strúhanky
  • 2 dcl kefíru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička rozmarínu
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia opláchneme a osušíme..Nakrájame ich na rezne.V miske si zmiešame kefír s pretlačeným cesnakom, pridáme soľ a korenie aj rozmarín..Do tejto marinády pridáme kuracie mäsko a necháme marinovať najmenej 1 hodinu..

2. Krok

Na panvici si rozpálenime dostatok oleja..Vybereieme mäsko z marinády a obalíme ho v strúhanke..Ihneď vysmážame do zlatista..Hotové necháme na papierovej utierke aby sme sa zbavili prebytočného oleja.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2017 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.