Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čerešňová bublanina s makom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ceresnova bublanina s makom .png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 80 g krupicového cukru
  • 100 ml oleja
  • 100 ml mlieka
  • 180 g hladkej múky
  • 40 g zemiakového škrobu
  • 1 lyžička kypriaceho prášku
  • 2 lyžice celého maku
  • štipka soli
  • 350 g vykôstkovaných čerešní alebo višní
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia s oboma cukrami vymiešame do penista. Postupne pridávajte olej , a potom mlieko. Vareškou primiešajte múku , štipku soli, kypriaci prášok a škrob s makom.

2. Krok

Cesto vylejte na plech vystlaný s papierom na pečenie, posypte čerešňami a v rúre vyhriatej na 180°C pečte asi 25 minút do zlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

398 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.