Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výborné a mäkké medovníčky

Kuchyňa:
Náročnosť: ,
reklama:
24826134_1690417334311998_580129819_o.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 60min
24740416_1690417420978656_891594966_n.jpg
reklama:

Suroviny

  • 800 g hladkej múky
  • 300 g práškového cukru
  • 220 g medu
  • 5 vajec
  • 1 lyžica mletej škorice
  • 1/2 balíka prášku do pečiva
  • 120 g hery
  • 1 balík perníkového korenia
  • 1 vajíčko na potretie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Heru rozpustíme a zmiešame s medom a vajciami. Do tekutej zmesi preosejeme múku, cukor, prášok do pečiva a pridáme ostatné suroviny. Vymiesime na nelepivé cesto. Chvíľku to potrvá. Dáme do fólie a uložíme do chladničky do druhého dňa.

2. Krok

Cesto vyvaľkáme a vykrajujeme rôzne tvary. Pečieme vo vyhriatej rúre 8 minút a hneď po upečení potrieme vajíčkom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8906 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.