Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Oblátkové rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Oblátkové rezy
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 dcl mlieka
  • 250 g cukru
  • 200 g masla
  • 100 g čokolády na varenie
  • 150 g orechov (môžete nakombinovať vlašské a lieskové)
  • 350 g maslových sušienok
  • tortové oblátky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešajte mlieko a cukor a dajte rozvariť.Pridajte maslo a miešajte kým sa maslo nerozpustí.Potom pridajte čokoládu a taktiež ju roztopte.Odstavte z ohňa.Oriešky polovicu zmixujeme polovicu nasekáme.Sušienky zmixujeme na strúhanku.Primiešame všetko k zmesi.

2. Krok

Plnkou plníme oblátky ..Môžete urobiť 3 - 4 vrstvy.Vrch zaťažíme a dáme do chladničky najlepšie do druhého dňa zatuhnúť.Na druhý deň nakrájame na rezy..Vrch môžete dozdobiť čokoládovou polevou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

17 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

20102 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.