Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie kúsky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie kusky.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 200 g kuracích pŕs
  • 1 lyžička škrobu
  • 1/3 lyžičky sódy bikarbóny
  • 1 lyžička hladkej múky
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • soľ a korenie podľa chuti
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia nakrájajte na porcie a presuňte do hlbokej misky. Pridáme sódu, premiešame a zalejeme citrónovou šťavou. Mala by sa objaviť penová reakcia. Pridajte škrob, soľ a korenie podľa chuti, premiešajte a nechajte 10 minút postáť. Každý kúsok potom obalíme v hladkej múke. Rozpálime panvicu s olejom, vložíme kúsky a opečieme zo všetkých strán do zlatista.

reklama:
Kuracie kusky prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(2.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

470 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.