Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
2 lyžice instantnej kávy , rozpustenej v 1/3 hrnčeka mlieka
2 veľké vajcia
1/2 hrnčeka rozpusteného masla
1 lyžička vanilkového extraktu
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Rúru predhrejeme na 180 °C.. Formu na pečenie 20 x 10 vymastíme maslom a vysypeme múkou..
Múku cukor , kypriaci prášok a soľ preosejeme do veľkej misy..
Rozpustenú kávu , vajcia , maslo a vanilku vyšľaháme elektrickým šľahačom na nižšom stupni.
Vyšľahané cesto prelejeme do formy .. Pečieme 35 - 45 minút..
Skontrólujeme špáradlom.
Bochník necháme vo forme asi 10 minút chladnúť, potom ho vyklopíme na mriežku, aby vychladol úplne..